Sportszerbolt
Sportszerbolt
Sportszerbolt Eu 2
Sportszerbolt Eu 5
Sportszerbolt Eu 6
Sportszerbolt Eu 4
Sportszerbolt Eu 7
Sportszerbolt Eu 3
Mobile Design Spoertszerbolt
Sportszerbolt Sportszerbolt Eu 2 Sportszerbolt Eu 5 Sportszerbolt Eu 6 Sportszerbolt Eu 4 Sportszerbolt Eu 7 Sportszerbolt Eu 3 Mobile Design Spoertszerbolt
Rövid leírás

Az első webáruházunk, mely sporttermékek eladásával foglalkozik. Sikerült mindent beépítünk, ami a elvárható egy ilyen oldaltól: integráció a közösségi oldalakkal, termékek látványos, mégis egyszerű megjelenése, többféle termékszűrő alkalmazása és blog. Az oldal teljesen reszponzív design szellemében készült, mely lényege, hogy bármely monitoron és eszközön (tablet és mobil) megfelelően és olvashatóan jelenik meg.

Az oldal WordPress alapokra épül és mindig frissítjük a legújabb verziókra, hiszen sokat jelent az oldal biztonsága szempontjából. Ezen belül a méltány népszerű WooCommerce segítségével alakítottuk ki a webáruházat. WordPressnek és a WooCommerce-nek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által van biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk. Külön érdekesség, hogy a tárhely kiválasztásánál külön oda kell figyelni, hogy engedélyezve legyen a webárurház üzemeltetése.

Egyéb adatok

Amikor tervezőasztalhoz ültünk a fő szempont a minden eszközön való megjelenés volt. Az egyszerű, design lehetővé tette ezt. Bár több száz termék megjelenítés egy telefonon nem volt egyszerű, mégis sikerült látványosra és átláthatóvá alakítanunk az oldalt.

Cím: újabb verzió elérhető
Kategória: Webáruház
Időtartam: 2,5 hónap