Sportcourt1
Sportcourt1
Sportcourt2
Sportcourt3
Sportcourt4
Sportcourt5
Mobile Design Sp
Sportcourt1 Sportcourt2 Sportcourt3 Sportcourt4 Sportcourt5 Mobile Design Sp
Rövid leírás

A sportszerbolt.eu webáruház számára készített aloldalunk, mellyel legújabb termékük reklámozása volt a cél. Az oldal 100%-osan reszponzív és látványos, így minden eszközön élményt jelent a látogatók számára a termék megismerése. Az oldal az “egy-oldalas” design szellemében építettük fel, mellyel sikerült egyszerűvé, mégis látványossá varázsolnunk.

Az oldal WordPress alapokra épül és mindig frissítjük a legújabb verziókra, hiszen sokat jelent az oldal biztonsága szempontjából. WordPressnek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által van biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk. Külön érdekesség, hogy a tárhely kiválasztásánál külön oda kell figyelni, hogy engedélyezve legyen a webárurház üzemeltetése.

Egyéb adatok

Az oldal felépítésének tervezésekor a fő szempont a látványon, valamint az egyszerűségen volt, hogy a felhasználó rövid idő alatt, kevés kattintással tartalmas és képes információhoz tudjon jutni. Emellett külön kérés volt a figyelemfelkeltő űrlap.

Cím: http://sportpalya.hu
Kategória: Webáruház, Portfólió
Időtartam: 3 hét