Juhaszbalazs Hu 0
Juhaszbalazs Hu 0
Juhaszbalazs Hu 3
Juhaszbalazs Hu 4
Juhaszbalazs Hu 2
Juhaszbalazs Hu 1
Mobile Design JB
Juhaszbalazs Hu 0 Juhaszbalazs Hu 3 Juhaszbalazs Hu 4 Juhaszbalazs Hu 2 Juhaszbalazs Hu 1 Mobile Design JB
Rövid leírás

Egy sportoló számára készített oldal, mely elsődleges célja az volt, hogy a látogatók megtekinthessék a z eredményeket, valamint napi szinten friss információkkal követhessék a sportolót. Sikerült megvalósítani a szoros közösségi integrációt, mely az előbb taglaltakat nagyban segíti.

Az oldal WordPress alapokra épül és mindig frissítjük a legújabb verziókra, hiszen sokat jelent az oldal biztonsága szempontjából. WordPressnek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által van biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk. Külön érdekesség, hogy a domain regisztráció során speciális engedélyekre volt szükségünk, hogy személy nevet használhassunk.

Egyéb adatok

Az oldal tervezésekor az elsődleges cél az volt, hogy a látogatót egy látványos, a sportoló képeivel ellátott kezdőlap üdvözölje. Design szempontjából további szempont volt, hogy nem túl sok szöveg fog megjelenni az oldalon csak néhány pár új sor hetente (új eredmények), így a látványvilág volt az egyik legfontosabb.

Cím: http://juhaszbalazs.hu
Kategória: Sport
Időtartam: 2 hónap