Csengeratletika Fokep
Csengeratletika Fokep
Csengeratletika Fokep
Rövid leírás

Legelső hivatalos oldalunk, mely 2010 elején készült el. Az oldal célja a helyi olvasók tájékoztatása az elért sporteredményekről, egyfajta közösség kiépítése és archívum kiépítésének megkezdése. Emellett Galéria és Facebook-integráció is volt az oldalon. Sajnos mára inaktívvá vált.

Az oldal WordPress alapokra épült és mindig frissítettük a legújabb verziókra. Egészen a 3.3-as verzióig frissítettük. WordPressnek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat volt, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által volt biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk. Külön érdekesség, hogy a domain regisztráció akkoriban nem 3 napot vett igénybe, így majdnem 2 hetet kellett várnunk az oldal elindítására..

Egyéb adatok

Az oldal megalkotásakor egy egyszerű design mögött megbújó, tartalmas mégis könnyen átlátható oldal megalkotása volt a cél. Design tekintetében semmilyen elvárás nem volt, csak az egyszerűség. Tartalomfeltöltés szempontjából is a könnyű kezelhetőség volt a kulcsszó.

Cím: oldal nem elérhető
Kategória: Sport
Időtartam: 1 hónap