Yourwebsite Hu V1 2
Yourwebsite Hu V1 2
Yourwebsite Hu V1 1
Yourwebsite Hu V1 2 Yourwebsite Hu V1 1
Rövid leírás

Hivatalos oldalunk első verziója, mely azért készült, hogy elkészült oldalainkat, projekteinket bemutathassuk bárki számára. Az oldal 2012 első felében készült, de akkori tudásunk még nem tette lehetővé, hogy olyaat alkossunk, mely mobilra és tabletre is megfelelően van írva. 2014 második felében jött a hír, hogy a Google hátrébb sorolja ezeket az oldalakat, így nekünk is fontossá vált egy új, modernebb és technikailag megfelelő oldal kialakítása. Végül 2015 tavaszának végén teljesen nyugdíjba küldtük ezt a designt.

Az oldal WordPress alapokra épült és mindig frissítettük a legújabb verziókra. Egészen a 3.7-es verzióig frissítettük. WordPressnek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat volt, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által volt biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk. Külön érdekesség, hogy a domain regisztráció akkoriban nem 3 napot vett igénybe, így majdnem 2 hetet kellett várnunk az oldal elindítására.

Egyéb adatok

Az oldal tervezésekor a fő szempont a bemutatandó weboldalakon volt a hangsúly. Ez volt az oldal fő célja is, a már elkészült weboldalak bemutatására. Ezért nem is volt szükség sok kiegészítőre. Mindössze néhány oldalból állt a weblap. A Design igazodott az akkori lógóhoz is.

Cím: újabb verzió elérhető
Kategória: Portfólió
Időtartam: 1 hónap