Kocsordi Ovoda 1
Kocsordi Ovoda 1
Kocsordi Ovoda 3
Kocsordi Ovoda 4
Kocsordi Ovoda 5
Kocsordi Ovoda 2
Mobile Design Kocsordiovoda
Kocsordi Ovoda 1 Kocsordi Ovoda 3 Kocsordi Ovoda 4 Kocsordi Ovoda 5 Kocsordi Ovoda 2 Mobile Design Kocsordiovoda
Rövid leírás

Egy helyi óvoda számára készített weboldalunk, amelynek segítségével minden érdeklődő betekintést nyerhet az óvoda életébe. Az általános tájékoztatás mellett a szülők számára igen hasznos lehet az oldal, hiszen a folyamatosan frissülő galériába megtekinthetik a gyerekekről készült képeket, valamint az események menü segítségével állandó tájékoztatást kaphatnak a fontosabb eseményekről.

Az oldal WordPress alapokra épül és mindig frissítjük a legújabb verziókra, hiszen sokat jelent az oldal biztonsága szempontjából. WordPressnek köszönhetően az oldal tartalomfrissítése, valamint új adatokkal való feltöltése könnyű folyamat, hiszen a grafikus felületének köszönhetően egyértelmű és világos a szerkesztés lépéseinek elsajátítása bárki számára.

A domain és a tárhely a WebhostIcon által van biztosítva, akikkel most is 100%-osan elégedettek vagyunk.

Egyéb adatok

Megrendelés folyamán teljesen szabad kezet kaptunk a designt illetően, így megpróbáltuk a lehető gyermekbarátibbá varázsolni az oldalt, hogy átadhassuk az óvodai szellemiség egy apró szeletét. Az oldalt, az igényeknek megfelelően, mobilra is meg kellett terveznünk.

Cím: http://kocsordigyongyfuzerovoda.hu
Kategória: Intézmény
Időtartam: 1,5 hónap